Boek uw taxi online. Eenvoudig, snel en veilig

Rotterdams Taxi Bedrijf biedt u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk uw taxi online te reserveren, waarbij u tevens vooraf een vast tarief voor uw vervoer ontvangt. U kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 010-381 0722

Belangrijke mededeling:
Vanaf 23 december 2023 tot en met 07 januari 2024 is onze Online Reserveringen tijdelijk niet beschikbaar.

We willen u graag informeren over een tijdelijke wijziging in onze reserveringsprocedure. Vanwege verwachte drukte en om een soepele en eerlijke service te garanderen, is het op 23 december 2023 tot en met 07 januari 2024 niet mogelijk om online te reserveren.

We begrijpen dat online reserveringen normaal gesproken handig zijn, maar we willen ervoor zorgen dat al onze klanten dezelfde kans hebben om van onze diensten gebruik te maken. Daarom hebben we besloten om voorlopig geen online reserveringen te accepteren.

U kunt nog steeds gebruikmaken van onze diensten door persoonlijk contact met ons op te nemen via +31 10 381 0722 om uw reservering te plaatsen. Ons toegewijde team staat klaar om u te assisteren en uw vragen te beantwoorden.

 
 

Rotterdams Taxi Bedrijf is hét taxibedrijf voor vervoer van en naar Rotterdam. Professionaliteit, kwaliteit en goede service staat hoog in het vaandel.

Contact opnemen